Welkom

Dit webplatform kwam tot stand dankzij de ondersteuning van het Expertisenetwerk School of Education van de Associatie KULeuven in samenwerking met de andere expertisenetwerken/regionaal platform.

Het heeft als doel bestaand relevant onderzoek voor de onderwijspraktijk te ontsluiten zodat de doorstroming van onderzoeksresultaten naar de doelgroep van lerarenopleiders, leraren-in-opleiding, leerkrachten en intermediairen uit het werkveld gefaciliteerd wordt. Meer informatie over de selectiecriteria voor publicaties op het webplatform vind je hier. Via 'Zoeken' kan je aan de hand van allerlei items gebaseerd op de selectiecriteria op zoek gaan naar publicaties die voor jou interessant kunnen zijn.

Wil je als lerarenopleider de informatie- en onderzoeksvaardigheden van de leraren-in-opleiding stimuleren, dan kan dit met behulp van dit webplatform. De 'Gebruikswijzer' zet jou op weg! Je kan ook zelf een publicatie of praktijkmateriaal toevoegen door een account aan te maken via 'Mijn Edurama'. Waarom? Dat lees je hier.